​SMUK NATUR  -  SKØNNE FACILITETER  -  GLADE GOLFOPLEVELSER

Tlf: ​86 69 62 88 | E-mail: info@hfgc.dk

SPONSORMATCH PROGRAM 2019
Igen i år har vi kunnet lave et stort og flot turneringsprogram med mange velvillige sponsorer. Det er nu tilgængeligt på hjemmesiden. Se det og sæt X i kalenderen på matchdagene.
Læs mere...
GENERALFORSAMLING 2019
Læs referat fra årets generalforsamling
Læs mere...
KONTINGENTOPKRÆVNING 2019
Vedtægter:
Læs mere...

Weekendophold med golf på en af Danmarks smukkeste baner​

Har du lyst til at opleve et fantastisk weekendophold med golf på en af Danmarks smukkeste baner? 

Her hos Hjarbæk Fjord Golfcenter i Skals tilbyder vi et golf weekendophold med masser af naturskønne oplevelser. Vores klub er velbesøgt af gæster fra Midtjylland, Jylland og resten af Danmark. 

Rundt omkring på golfbanen og i udkanten af den har Hjarbæk Fjord Golfcenter 24 nyindrettede, lyse ferielejligheder til enten to, fire eller seks personer. Er du interesseret i et dejligt weekendophold med golf, byder vi dig hjerteligt velkommen. ​

Golf weekendophold med de skønneste faciliteter

Ønsker du at kombinere et weekendophold med golf med naturskønne oplevelser og velvære, har vores ferieboliger en unik beliggenhed midt i de flotte omgivelser med den smukke, velholdte bane lige uden for vinduet. 

Der er kun 300 meter til klubhuset med fantastisk udsigt fra restauranten og samme afstand til fjorden, som støder op til golfbanen​. 

Alt i alt et lækkert golf weekendophold til en konkurrencedygtig pris. Alle vores ferieboliger har stue, bad, køkken, Wi-Fi og tv. Vi har kort sagt alt, du skal bruge, hvad enten du er her på familieferie, golfweekend, i arbejdsøjemed eller andet ferieophold.

​Bestil dit weekendophold med golf hos os

Uanset om du har brug for en enkelt, to, fire eller flere overnatninger, har vi rammerne til dig og dine venner eller familie. 

Der er også mulighed for helpension i vores restaurant under hele ferieopholdet, hvis dette frister.

Vi har sammensat et par gode tilbud på ferieophold med golf, som du kan kigge nærmere på under Golfpakker 2018, og er du kun interesseret i overnatning, kan du se Lejlighedspriser 2018.

Er du interesseret i at booke, kan du kontakte os på telefon 86 69 62 88 eller skrive til e-mail info@hfgc.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HOVEDSPONSOR​

ØVRIGE SPONSORER​

Hjarbæk Fjord Golfcenter

CVR: 19164233 | Stavildvej 2a, 8832 Skals​

Telefon:     +45 8669 6288​

Restaurant +45 8669 6242

E-mail: info@hfgc.dk