​SMUK NATUR  -  SKØNNE FACILITETER  -  GLADE GOLFOPLEVELSER

Tlf: ​86 69 62 88 | E-mail: info@hfgc.dk

DEMODAG CALLAWAY & WILSON
Kom og test alt det nye udstyr
Læs mere...
INFORMATION MEDLEMMER MAJ 2019
Sidste nyt fra bestyrelsen
Læs mere...
NYT FRA BESTYRELSEN APRIL 2019
NY TRÆNER ANSAT
Læs mere...

Pay & Play golf på en af Danmarks smukkeste golfbaner​

Vil du prøve kræfter med Pay & Play golf på en flot golfbane, faciliterer vi hos Hjarbæk Fjord Golfcenter i Skals en af Danmarks absolut flotteste Pay & Play-baner. 

Vi har medlemmer fra Midtjylland, Jylland og hele Danmark, da vores unikke golfcenter er meget eftertragtet. 

Sætter du pris på naturskønne oplevelser, finder du ikke en meget bedre Pay & Play golfbane i Danmark. Er golf noget for dig, må du ikke snyde dig selv for at svinge køllerne i Hjarbæk Fjord Golfcenter. 

Vi byder alle gæster og medlemmer velkommen, og golfklubben arrangerer turneringer for både unge og ældre spillere på alle niveauer.

Golfbane med masser af afveksling

Golfbanerne på Hjarbæk Fjord bliver altid omtalt meget rosende, såvel af klubbens egne medlemmer, men absolut også af øvrige spillere fra ind- og udland. Det er primært grundet banernes sværhedsgrad, deres fysiske tilstand og ikke mindst den smukke udsigt. 

Prøv Pay & Play golf med masser af afveksling, hvor du bliver sat på prøve. Er du ikke en golfer endnu, kan du hurtigt blive det.​

Vores flotte golfbane byder på spændende naturoplevelser – og kombineret med læring om golf får du en på opleveren, hver gang du spiller golf hos os.

I forbindelse med et besøg i golfklubben kan du passende prøve vores restaurant, der byder på lækker mad i stilrene omgivelser.

Udfordrende Pay & Play golf

Skal golf ikke være alt for nemt, er du velkommen til at prøve kræfter med vores golfbane, der byder på masser af udfordringer. 

Prøv Pay & Play golf, når det er allerbedst. Vi går meget op i at passe og pleje alle baner, hvorfor alle greens står knivskarpt og er hurtige. Ønsker du at høre mere om forholdene i klubben eller måske blive medlem, hører vi gerne fra dig.

Kontakt os for spørgsmål på telefon 86 69 62 88 eller skriv til e-mail info@hfgc.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores smukke golfklub.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HOVEDSPONSOR​

ØVRIGE SPONSORER​

Hjarbæk Fjord Golfcenter

CVR: 19164233 | Stavildvej 2a, 8832 Skals​

Telefon:     +45 8669 6288​

Restaurant +45 8669 6242

E-mail: info@hfgc.dk